Новият фризьорски салон Madness beauty experts отвори в Манастирски ливади

от Bulgaria TV

Новият фризьорски салон Madness Beauty Experts отвори в Манастирски ливади зад заведението Beso, съобщиха от компанията. Експерт по прическите е Александър Върбанов, а по маникюр и педикюр Маргарита Николова. Двамата имат опит над 15 години в сектора, като им се доверяват много звезди, известни личности и бизнес дами.
„Радваме се, че най-накрая имаме собствен салон, в който да се вихрим и творим“, заяви Александър Върбанов. Мястото е създадено с много любов така, че всички да показваме своята лудост в красотата, подчерта Маргарита Николова.

Интериорът на фризьорски салон Madness Beauty Experts е модерен с последен писък оборудване в бранша. Например измивните колони са близнаци и масажират. Столът за педикюр също предлага релакс с масаж и огромна вана. Осветлението е LED с насочване към работните места. Маникюрната маса е с вградена система за дърпане на прах и отпадъци при пиленето на нокти.

Интериорът е направен от самия Александър Върбанов, който освен, че е с майсторско свидетелство по фризьорство, но е завършил и интериорен дизайн. Той има мастер клас при световната звезда във фризьорството Mounir и при канадеца Алекс Чабът. Обиколил е редица фризьорски салони в САЩ и е черпил най-доброто. Специализирал се е в поставянето на коси, което най-много го удовлетворява. По отношение на боядисването има редица професионални курсове и обучения към американската марка Matrix, с която работи. За подстригване и оформяне на коси, Александър Върбанов ползва най-високия клас ножици на японската марка Takai. Машинките са на американската марка Andis.

Маргарита Николова е сред най-добрите професионалисти в маникюра и педикюра у нас. Тя е ученик на холандския майстор Папейн Борел, който се занимава с акрилен дизайн.

Специализирана е в проблемните нокти, особено на краката. Най-голямо удовлетворение намира при рисуването на ноктите, за което има огромен талант.

Салонът Madness Beauty Experts се намира в Манастирски ливади – Запад, ул. Ген. Стефан Тошев 66, зад Beso.

Публикацията е част от инициативата на Bulgaria TV „Заедно в кризата“. Повече информация тук

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More