Neosat e новият сателитен оператор в България

от Bulgaria TV

На специална дигитална пресконференция днес бе обявен новият изцяло български сателитен оператор neosat.

Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на българския сателит България Сат-1.

Слоганът на neosat “Вселена от възможности” отразява свободата, гъвкавостта и качеството, зад които застава екипът на компанията.

Кои са neosat?

neosat е първият изцяло български оператор, доставчик на телевизия, използващ капацитета на сателита България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX.

Компанията обяви старта си през май 2020 г. neosat дава достъп до над 210 телевизионни канала, от които 120 във висока резолюция (HD). neosat въвежда за първи път на телевизионния пазар в България гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги в близко до реално време.

Neosat стартира с безплатен двумесечен тестови период за първите 2020 записали се ентусиасти на neosat.com.

Услугата на neosat дава достъп до над 210 канала, от които 120 във висока резолюция (HD). Основното предимство за потребителите е свободата на избор по отношение на срока на договора и характеристиките на пакетите. Всеки абонат ще има право да прекрати договора си без неустойки по всяко време, както и да добавя и премахва канали и пакети, адаптирайки услугата спрямо своите моментни нужди.

Все по-ясно се усеща нуждата на пазара у нас от доставчик, който дава на потребителите не само качество, но и свободата да избират. neosat е единствената изцяло българска компания за сателитна телевизия, която използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау.

Освен това, компанията предлага на своите клиенти прозрачност и възможността да изберат това, което искат да гледат.

2020 души ще могат да тестват безплатно услугите на компанията за срок от два месеца. Заявки за безплатен тест ще се приемат до 31 май, включително, като тестът не обвързва потребителя по никакъв начин и започва от датата на инсталиране, на услугата.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More