Глобяват Бойко Борисов с 300 лева

от Bulgaria TV Newsroom

Премиерът Бойко Борисов и всички журналисти, които бяха без маски в Рилския манастир днес, ще бъдат глобени. Информацията идва от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Оттам поясниха, че в момента се установява самоличността на всички, отишли в Рилския манастир да отразят посещението на Бойко Борисов.

Борисов посети храма, след като миналата седмица съобщи, че е издадено съответното разрешение и е осигурено финансиране за Рилския манастир.

Същевременно това е втора глоба за политическата партия, след като вчера доц. д-р Ангел Кунчев заяви, че и на ГЕРБ, и на БСП ще бъдат съставени глоби за 3000 лева за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито, без носене на маски и без отстояние. Същото ще бъде направено и с Националния стадион „Васил Левски“.

От днес със заповед, издадена от здравния министър Кирил Ананиев, носенето на маски в закрити пространства отново е задължително.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More