Стартира новинарският сайт на „Bulgaria TV“

от Bulgaria TV

Навръх Гергьовден даваме старт на онлайн платформата на „Bulgaria TV“.

На адрес bulgariatv.net всеки ден ще представяме новините от България, Европа и света. Слогана на „Bulgaria TV“ е „Питай повече“. За нас основен приоритет е да задаваме въпросите, които пряко интересуват гражданите на Република България.

„Bulgaria TV“ е 24-часов политематичен канал, излъчващ програмата си по кабел, сателит и цифрово ефирно разпространение на територията на Република България.

„Bulgaria TV“ ще предложи 100% българско авторско съдържание. Програмната схема е изградена от новини, информационни блокове, публицистични и развлекателни предавание. Оригиналното съдържание на канала ще се излъчва от 18:00 до 00:00 часа. От 00:00 до 18:00 ще се излъчва интерактивен информационно-развлекателен блок с актуална информация от страната и чужбина и музика.

Програмата на телевизията ще започне тестово излъчване през юни 2020 година. Официалният старт на „Bulgaria TV“ ще бъде през септември 2020 година.

„България ТВ“ е с удостоверение за регистрация за кабел и сателит ЛРР-02-4-009-01.

„България ТВ“ е с удостоверение за регистрация за наземно цифрово радиоразпръскване ЛРР-01-3-006-01.

Регистрациите на каналите е собственост на „България Кабел ТВ“ ЕООД.

С търговско споразумение от 20 септември 2019 година между „Круп Импекс“ ЕООД (едноличен собственик на „България Кабел ТВ“ ЕООД) и „URBN“ LTD., „URBN“ LTD става правоприемник на всички марки и лицензии на „България ТВ“.

Едноличен собственик и изпълнителен директор на „URBN“ LTD е Владимир Иванов. Владимир Иванов е дългогодишен консултант в областта на медии и PR. През годините основана и консултира различни медийни проекти в България, Турция, Сърбия и Нидерландия. В „България ТВ“ Владимир Иванов ще заема длъжността „Председател на Борда на Директорите“ и член на Борда.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More